Албанiя 2021 / Албания 2021

Тема в разделе "В Албанию на автомобиле", создана пользователем Andy, 26.01.2021.

1. Andy

Andy Администратор Команда форума

Симпатии:
    2.838
    Баллы:
    138
    Угорці останнім часом "нот френдлі" до нас. Вважаю це частково політичне питання. Згоден що в такому разі варіант з Румунією виглядає набагато краще.

2. AndrewL

AndrewL Участник

Симпатии:
    12
    Баллы:
    16
    Блин, когда же будет порядок, хотя бы в инфо от государственных структур upload_2021-6-27_11-43-36.png

3. Parinte

Parinte Уважаемый

Симпатии:
    161
    Баллы:
    70
    Зустрів киян. Їхали ч\з Угорщину. Заїзд в Угорщину 10 (!!!) год. Виїзд 4 год. Тільки на кордони 14 !!!! год. + по Угорщині. От і можна порахувати де вже були б за цей час. Я вже напр. до Охриду добрався би.

Sergey_bir, Andy и Макс нравится это.
  4. Andy

Симпатии:
    2.838
    Баллы:
    138
    Я обычно ночую где то около границы и утром первым делом просто звоню им ( на КПП) по телефону. Разговоры там все записываются , поэтому они отвечают очень вежливо и дают полную информацию. Телефоны беру каждый раз в Гугле.

5. Сергей Тетера

Сергей Тетера Новичок

Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    Добрий день. Подскажите хочу ехать домой через Румынию и проехать через трансфагараш. По Румынии транзит строго транзитным дорогам как в Венгрии и еду куда хочу?

6. Parinte

Parinte Уважаемый

Симпатии:
    161
    Баллы:
    70
    Єхай куди хочеш. Мені ту транзитну карту як дали на кордоні, так і ніхто більше не питав.

7. Сергей Тетера

Сергей Тетера Новичок

Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    А что за транзитная карта?

8. Parinte

Parinte Уважаемый

Симпатии:
    161
    Баллы:
    70
    Видавали листок формату А4 на кордоні з транзитним маршрутом.
    Це спроба оптимізувати транзити тих, хто їде відпочивати через територію країни, певними коридорами. Напр. Порубне, Роман, Фокшани, Браїла, Бакеу, Бузау, Бухарест,Русе.
    Але це вже чисто формальність і на практиці не діє. По крайній мірі, я не чув, і не читав, щоб у когось з цим виникали проблеми. А тим більше при поверненні назад.

9. igorokkk

igorokkk Уважаемый

Симпатии:
    122
    Баллы:
    70
    Я
    Я людям вже втомився це доводити, так люди боя ться цеї Румунії що капець. Будуть стояти на спеці по 20год , і тішити себе думкою що скоро виїдуть на автобан)))

10. igorokkk

igorokkk Уважаемый

Симпатии:
    122
    Баллы:
    70
    Останніми роками мадяри по відношенню до України ведуть себе дуже не порядно. знайомий їхав в Хорватію, після 13годин простою з двома дітьми загнали на яму , перерили всі речі, шукали контрабанду знімали обшивку в багажнику і зломали кріплення. І було по речам видно що люди далеко не контрабандисти, і їдуть на відпочинок. Мені здається що вони просто заздрять , придумали собі імперські які мотиви а нас рахують за третій сорт.

11. petropj

petropj Активист

Симпатии:
    62
    Баллы:
    40
    В ніч на п‘ятницю плануємо виїжджати, думали через Угорщину так робили минулого року, але пишуть про черги і думай гадай на який КПП їхати….
    Через Ромінію треба на Порубне? А у Сербію через який КПП заїжджати?

12. petropj

petropj Активист

Симпатии:
    62
    Баллы:
    40
    Скільки годин витратили на переїзд? Може через те, що це була неділя?

13. petropj

petropj Активист

Симпатии:
    62
    Баллы:
    40
    Наша прикордонна служба зараз дає такі цифри DBEAD6B1-BB68-47D3-B614-B7BA01CB16E7.jpeg

14. Andy

Симпатии:
    2.838
    Баллы:
    138
    Треба зателефонувати їм і спитати, скількі реально зараз машин у черзі.

15. AndrewL

AndrewL Участник

Симпатии:
    12
    Баллы:
    16
    Из собственного опыта- простояли на Грушеве (ехали в Словакию) 5 часов, с ребенком. Подаю паспорта нашим пограничникам- Вопрос- сколько простояли - ответ 5 часов, наш ответ вносится в базу. Через минуту прибегает кто-то рангом выше с криком- ты что вносишь?!. На мой взгляд- для погранцов главное то, что у них в ФБ, и противоречить ему они не могут. Для меня основным источником инфо -все таки веб камеры ( работающие) и инфо с форумов. Дяково сейчас upload_2021-6-29_15-25-50.png

16. AndrewL

AndrewL Участник

Симпатии:
    12
    Баллы:
    16
    прошло 5 мин upload_2021-6-29_15-29-23.png

17. Andy

Симпатии:
    2.838
    Баллы:
    138
    У меня другой опыт общения с ними. По телефону они дают точные ответы и очень вежливо, поскольку все разговоры записываются.
    А так в офлайне полная импровизация от " споткнулся о два ящика с персиками у молдован", когда решил зайти и спросить почему так долго до " Галя сховай гроші , шо ти там розклала кругом люди" ( типа мзду просто складывают стопкой на столе :)) , когда заглянул в окошко дальше чем положено.

18. Parinte

Parinte Уважаемый

Симпатии:
    161
    Баллы:
    70
    Це місце можна називати українським пляжем. Сьогодні тільки в цьому секторі відпочивало 14-16 українських сімей. Після автомобілів з албанськими номерами, наступними по кількості наші. Географія велика. Від Києва до Одеси, від Полтави до Львова. Ксаміл.png

Александр К и iOlh нравится это.
  19. Parinte

Parinte Уважаемый

Симпатии:
    161
    Баллы:
    70
    "Слава Україні!" "Героям Слава!" Та з піснями "Путін _ _ _ _ _ ла ла ла ла ла ла ла! Розходилися сьогодні опівночі українці з барів та ресторанів Ксамілу після виграшу збірної у шведів.

Александр К, iOlh, Diusia и 2 другим нравится это.
  20. Vitalii

Vitalii Новичок

Симпатии:
    7
    Баллы:
    3
    Добрый день, решено, буду ехать через Румынию, Сербию, Македонию. Переход с Румынией через Дьяково, буду где-то в 20.00. Вопрос: можно ночевать в Румынии без теста?
    И дальше по Румынию в Сербию,Македонию, хочу переночевать в Охриде. Вопрос: на какие переходы границ ориентироваться ?
    И с утра в Албанию, через Ллогара., в Саранда. Навигатор правда заводит в центр страны, через Гирокастру, вопрос: это там автобан?)) или в Албании нет автобанов?
    И последний вопрос: кто уже был в Ксамиле или там находится, бронь на границе спрашивали. Ни как не могу опредилится с местом остановки на 10 дней. Реально найти жильё по приезду?
    Заранее спасибо

Поделиться этой страницей