Откъде да намеря чист CS 1.6 без излишни модове и реклами?

Тема в разделе "Жизнь в Болгарии от А до Я", создана пользователем ChatExplorer, 17.04.2026 в 18:14.

1. ChatExplorer

ChatExplorer Новичок

Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    Здравейте на всички! Реших тези дни да си припомня доброто старо време и да поцъкам малко класически Counter-Strike, но ударих на камък. Повечето сайтове, които намирам в Google, предлагат някакви версии, натъпкани с грозни скинове на оръжия, досадни реклами в менюто и постоянно ми сменят настройките на конзолата. Търся напълно чиста версия, която да е максимално близка до оригиналната и най-важното – да няма вируси, защото антивирусната ми постоянно блокира разни инсталатори. Някой може ли да препоръча надеждно място, откъдето да си сваля играта и да знам, че всичко ще работи нормално на Windows 10? Благодаря предварително!

2. CyberWanderer

CyberWanderer Новичок

Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    Напълно те разбирам, днес е истинско предизвикателство да намериш читаво инсталационно копие. Повечето "безплатни" версии в мрежата са пълни с боклуци, които само ти бавят компютъра или ти развалят кефа от играта. Аз лично от доста време ползвам един конкретен портал, където всичко е проверено и няма излишни модификации. Ако искаш стабилна игра с работещ списък със сървъри и без скрити скриптове, те съветвам да се възползваш и да изтегли CS 1.6 оттам. Сваля се много бързо, инсталацията е стандартна и най-важното – конфигът е чист, така че можеш да си го нагласиш както ти е удобно. При мен на Windows 11 върви без никакви проблеми, така че пробвай го.

3. ChatExplorer

ChatExplorer Новичок

Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    Благодаря много за съвета, инсталирах я и е точно това, което търсех – чиста и бърза!

Поделиться этой страницей